大学英语三2012秋-4次作业-01(7)
A. They go there to make friends.
B. They go to meet and talk with their friends over some beer.
C. They go there to see the pretty barmaid.
D. They go there to do business dealings.
答案:B
2. What doesn't the speaker like about the pubs?
A. The smell of alcohol and tobacco.
B. The complaints men make about their family life.
C. The male-dominated atmosphere.
D. The spilled beer all around.
答案:C
3. What are many men dreaming of?
A. Owning a pub and living like having a party every night.
B. Taking their female friends to their own favorite pubs.
C. Retiring from their present jobs.
D. Freeing themselves from the pressures of their family life and work.
答案:A
4. Which of the following can be learned from the passage?
A. The speaker is a feminist.
B. The speaker is nostalgic about his school days.
C. The speaker never goes to pubs with his female friends.
D. The speaker was once an armyman.
答案:D
5. What can you conclude from the passage?
A. The speaker doesn't like the atmosphere in the pubs very much, so he hardly goes there.
B. More and more women are now going to pubs.
C. Pubs are the only place where Englishmen can complain about their pressures of life and work.
D. Different types of pubs in Britain cater to the taste of different types of men.
答案:D
3、
A young man who lived in London was in love with a beautiful girl. Soon she became his fiancée (未婚妻). The man was very poor while the girl was rich. The young man wanted to make her a present on her birthday. He wanted to buy something beautiful for her, but he had no idea how to do it, as he had very little money. The next morning he went to a shop. There were many fine things there: gold watches, diamond… but all these things were too expensive. There was one thing he could not take his eyes off. It was a beautiful vase. That was a suitable present for his fiancée. He had been looking at the vase for half an hour when the manager of the shop noticed him. The young man looked so pale, sad and unhappy that the manager asked what had happened to him.
The young man told him everything. The manager felt sorry for him and decided to help him. A bright idea struck him. The manager pointed to the corner of the shop. To his great surprise the young man saw a vase broken into many pieces. The manager said: "When the servant enters the room, he will drop it."
On the birthday of his fiancée the young man was very excited.
Everything happened as had been planned. The servant brought in the vase, and as he entered the room, he dropped it. There was horro
r on everybody's face. When the box was opened, the guests saw that each piece was packed separately.
(1)、The story took place in the United St
中山大学 2012秋
ates.
A:T
B:F
答案: B
(2)、The young man's family was poor while the beautiful girl is rich, according to the passage.
A:T
B:F
答案: A
(3)、The young man wanted to buy a present as a Christmas gift for the girl.
A:T
B:F
答案: B
(4)、The shop manager came to talk to the young man, because he was poorly dressed.
A:T
B:F
答案: B
(5)、On the birthday of his fiancée, the young man was excited because the girl was in love with him.
A:T
B:F
答案: B
4
America is growing older. Fifty years ago, only 4 out of every 100 people in the United States were 65 or older. Today, 10 out of every 100 Americans are over 65. The aging of the population will affect American society in many ways — education, medicine, and business. Quietly the graying of America. has made us a very different society — one in which people have a quite different idea of what kind of behavior is suitable at various ages.??
????? A person’s age no longer tells you anything about his/her social position, marriage or health. There’s no longer a particular year in which one goes to school or goes to work or gets married or starts a family.?The social clock that kept us on time and told us when to go to school, get a job, or stop working isn’t as strong as it used to be. It doesn't surprise us to hear of a 29-year-old university president or a 35-year-old grandmother, or a 70-year-old man who has become a father for the first time. Public notions are changing.? ??
????? Many people say, "I am much younger than my mother — or my father — was at my age." No one says "act your age" anymore. We've stopped looking with surprise at older people who act in youthful ways.
6. It can be learnt from the text that the aging of the population in America _________.
A. has made people feel younger
B. has changed people’s social position
C. has changed people’s understanding of age
D. has slowed down the country’s social development
答案:C
7. The underlined word “one” refers to_______ .
A. a society B. America
C. a place D. population
答案: A
8. We can infer from the text that if a 25-year-old man becomes general manager of a big firm, the writer would most probably consider it _________.
A. normal B. wonderful
C. unbelievable D. unreasonable
答案:A
9. “Act your age” means people should ____ .
A. be active when they are old
B. do the right thing at the right age
C. show respect for their parents young or old
D. take more physical exercise suitable to their age
答案:B
10. This passage is mainly about ____________________.
A. why American society is different
B. suitable behav
iors at different age in American’s eyes
…… 此处隐藏:5061字,全部文档内容请下载后查看。喜欢就下载吧 ……
相关推荐:
- [专业资料]《蜜蜂之家》教学反思
- [专业资料]过去分词作定语和表语1
- [专业资料]苏州工业园区住房公积金贷款申请表
- [专业资料]保安管理制度及处罚条例细则
- [专业资料]2018年中国工程咨询市场发展现状调研及
- [专业资料]2015年电大本科《学前教育科研方法》期
- [专业资料]数字信号处理实验 matlab版 离散傅里叶
- [专业资料]“十三五”重点项目-虎杖白藜芦醇及功
- [专业资料]2015-2020年中国竹木工艺市场需求及投
- [专业资料]国际贸易理论与实务作业五:理论案例分
- [专业资料]财政部修订发布事业单位会计制度
- [专业资料]BCA蛋白浓度测定试剂盒(增强型)
- [专业资料]工程进度总计划横道图模板(通用版)
- [专业资料]七年级地理同步练习(天气与气候)
- [专业资料]X光安检机介绍火灾自动报警系统的组成
- [专业资料]衢州市人民政府办公室关于印发衢州市区
- [专业资料]经济全球化及其影响[1]
- [专业资料]质粒DNA限制性酶切图谱分析
- [专业资料]国家安全人民防线工作“六项”制度
- [专业资料]劳动力投入计划及保证措施
- 电子账册联网监管培训手册
- 人教版语文七年级上第1课《在山的那边
- 对我区担保行业发展现状的思考与建议
- 平面四边形网格自动生成方法研究
- 2016年党课学习心得体会范文
- 如何设置电脑定时关机
- 全球最美人妖排行榜新鲜出炉
- 社会实践调查报告及问卷
- Visual Basic习题集
- 《鱼我所欲也》课件2
- 浙江省会计从业资格考试试卷
- 全遥控数字音量控制的D 类功率放大器资
- 鞍钢宪法与后福特主义
- 电表的改装与校准实验报告(1)
- 2014年高考理科数学真题解析分类汇编:
- Windows 7 AIK 的使用
- 风电场全场停电事故应急处置方案
- 化工原理选填题题库(下)
- 关于产学研合作教育模式的学习与思考
- 西安先锋公馆项目前期定位报告




