大学英语三2012秋-4次作业-01(4)
D. Because they can always get better quality furniture in this way.
答案:C
18.What can you infer from the passage?
A. The idea of renting furniture is not acceptable.
B. Renting furniture is not popular in the couple's hometown.
C. Only those who don't have enough money to rent furniture.
D. People usually grow to like the furniture they have rented.
答案:B
19.Which of the following can best serve as the title of the passage?
A. Rent or Buy?B. A New Way of Getting Home Furnishings.
C. Furnished Apartments.D. A New Idea.
答案:B
20.Young people liked renting home furniture in that .
A. they have less money.
B. they don't want to buy old furniture.
C. the new furniture is of good quality.
D. they don't have much money and don't want to buy the cheap furniture.
答案:D
三、词汇与语法 (每题2分,共20分)
1、_________ you work, __________ progress you make.
A. Harder… moreB. The harder… the more
C. Harder… the moreD. The harder… more
答案:B
2、The company is going through a ________ time at the moment.
A. rough
B. tight
C. tough
D. strong
答案: C
3、Three-fourths of the homework ______today.
A:has finished
B:has been finished
C:have finished
D:have been finished
答案: B
4、She has two best friends. ____________ of them is in the country.
A. All
B. Both
C. No one
D. Neither
答案: D
5、- It's a good idea. But who's going to_________ the plan?
- I think John and Peter will.
A:carry out
B:get through
C:take in
D:set aside
答案: A
6、If you’re coming, please let me know _______ advance.
A. at
B. in
C. by
D. on
答案:B
7、Measles(麻疹) ________ a long time to get over.
A:spend
B:spends
C:take
D:takes
答案: D
8、It's bad ________ for you to smoke in the public places where smoking is not allowed.
A:behavior
B:ac
tion
C:manner
D:movement
答案: A
9、You’d better phone home right now, ___________ your parents will start to worry.
A. otherwise
B. h
中山大学 2012秋
owever
C. despite
D. therefore
答案: A
21. Seldom ______ an article that was so full of lies.
A. I have read
B. have I read
C. I will read
D. will I read
答案:B
四、完型填空 (每题2分,共10分)
In the eighteenth century, cities became larger and larger. People moved from the countryside and small towns to the 1 because there was more work for them to do in the cities.
On Sundays and holidays, they liked to leave the cities and have a good time in the countryside. But not every 2 had a horse or a wagon(四轮马车). People needed a simpler means of transportation.Inventors in many countries tried to solve this problem.
The first bicycle, which was very simple, 3 in 1790. People called "the horse on wheel". Then in 1861, after many improvements being made, the bicycle became a practical 4 of transportation.
People liked bikes because they weren't as expensive as horses and didn't need to be fed. They could go anywhere and were easy to 5 .
(1)、
A:appeared
B:cities
C:family
D:means
E:ride
答案: B
(2)、
A:appeared
B:cities
C:family
D:means
E:ride
答案: C
(3)、
A:appeared
B:cities
C:family
D:means
E:ride
答案: A
(4)、
A:appeared
B:cities
C:family
D:means
E:ride
答案: D
(5)、
A:appeared
B:cities
C:family
D:means
E:ride
答案: E
2012年秋季大学英语三第三次作业
一、交际英语 (每题3分,共30分)
1、--I was worried about my maths, but Mr. Brown gave me an A.
--_____
A:Don't worry about it.
B:Congratulations! That's a difficult course.
C:Mr. Brown is very good.
D:Good luck to you!
答案: B
2、— Could you be so kind as to turn down the music? I’m preparing for tomorrow’s exam.
— _________________.
A. It’s none of your business.
B. What are you doing?
C. Sure. Sorry to disturb you.
D. No, I don’t think so.
答案:C
3、— My mother is pretty sick.
— __________________.
A. Good for her.
B. Oh, it’s not true.
C. That’s too bad.
D. Why so?
答案:C
4、— We are going to have a singing party tonight. Would you like to join us?
— ___________________________.
A. I’m afraid not, because I have an important meeting.
B. Of course not. I have no idea.
C. No, I would not like it.
D. It’s all set.
答案:A
5、-- Would you like to go to the concert with us this evening?
-- ________
A:No, I already have plans.
B:I'd love to, but I'm busy tonight.
C:No, I really don't like being with you.
D:I'm ill, so I shouldn't go out.
答案: B
6、- What would you like to have, meat or fish?
- _____________________.
A:Either will do
B:Yes, I like meat
C:Yes, I like fish
D:N
中山大学 2012秋
o, they are not my favorite
答案: A
7、How do you like the story?
____________.
A:I'd like to read it
B:I like it very much
C:fine, thank you
D:It's very interesting
答案: D
8、- Where is the Loan Department, please?
- _________
A:Who are you?
B:This way, please.
C:I don't want to say anything.
D:What can I do for you?
答案
…… 此处隐藏:4554字,全部文档内容请下载后查看。喜欢就下载吧 ……
相关推荐:
- [专业资料]《蜜蜂之家》教学反思
- [专业资料]过去分词作定语和表语1
- [专业资料]苏州工业园区住房公积金贷款申请表
- [专业资料]保安管理制度及处罚条例细则
- [专业资料]2018年中国工程咨询市场发展现状调研及
- [专业资料]2015年电大本科《学前教育科研方法》期
- [专业资料]数字信号处理实验 matlab版 离散傅里叶
- [专业资料]“十三五”重点项目-虎杖白藜芦醇及功
- [专业资料]2015-2020年中国竹木工艺市场需求及投
- [专业资料]国际贸易理论与实务作业五:理论案例分
- [专业资料]财政部修订发布事业单位会计制度
- [专业资料]BCA蛋白浓度测定试剂盒(增强型)
- [专业资料]工程进度总计划横道图模板(通用版)
- [专业资料]七年级地理同步练习(天气与气候)
- [专业资料]X光安检机介绍火灾自动报警系统的组成
- [专业资料]衢州市人民政府办公室关于印发衢州市区
- [专业资料]经济全球化及其影响[1]
- [专业资料]质粒DNA限制性酶切图谱分析
- [专业资料]国家安全人民防线工作“六项”制度
- [专业资料]劳动力投入计划及保证措施
- 电子账册联网监管培训手册
- 人教版语文七年级上第1课《在山的那边
- 对我区担保行业发展现状的思考与建议
- 平面四边形网格自动生成方法研究
- 2016年党课学习心得体会范文
- 如何设置电脑定时关机
- 全球最美人妖排行榜新鲜出炉
- 社会实践调查报告及问卷
- Visual Basic习题集
- 《鱼我所欲也》课件2
- 浙江省会计从业资格考试试卷
- 全遥控数字音量控制的D 类功率放大器资
- 鞍钢宪法与后福特主义
- 电表的改装与校准实验报告(1)
- 2014年高考理科数学真题解析分类汇编:
- Windows 7 AIK 的使用
- 风电场全场停电事故应急处置方案
- 化工原理选填题题库(下)
- 关于产学研合作教育模式的学习与思考
- 西安先锋公馆项目前期定位报告




