大学英语三2012秋-4次作业-01(6)
A. deal
B. event
C. thing
D. stuff
答案: A
4、Smoke less everyday, then you might be able to quit ___________ for good.
A. smoke
B. smoking
C. to smoke
D. smoked
答案:B
5、Barbara: Stop! Stop !
Mary: OK, OK. It seems that I have to call Jenny and tell her what I saw today.
A. a gossip
B. fond of gossip
C. broadcast gossip
D. gossiping
答案: D
6、What are you talking about? It doesn't to me.
A. figure it out
B. make any sense
C. make no sense
D. figure on
答案: B
7、When Lily came home at 5 p.m. yesterday, her mother _______ dinner in the kitchen.
A:cooked
B:was cooking
C:cooks
D:has cooked
答案: B
8、The students were all entertained in a Mexican restaurant, at Professor Brian's ______.
A:money
B:pay
C:expense
D:loss
答案: C
9、If you want to change for a blue shirt, you'll have to pay _______$ 10.
A:another
B:other
C:more
D:each
答案: A
10、I had my meals _________ when I was ill in bed with a bad cold.
A. to bring
B. bring
C. brought
D. bringing
答案:C
四、完型填空 (每题2分,共10分)
Memory is very important in our life. A
good memory is a great help for learning a language. Everybody learns ___1___ own language by keeping in mind what he hears when he is a small c
中山大学 2012秋
hild. Some children like those who ___2___ abroad with their ___3___, seem to learn two languages easily as they do one. In school, it's not easy for pupils ___4__ a second language because they have very ___5___ time for it. Memory is like a diary that we keep every day.
(1)、
A:live
B:little
C:parents
D:his
E:to learn
答案: D
(2)、
A:live
B:little
C:parents
D:his
E:to learn
答案: A
(3)、
A:live
B:little
C:parents
D:his
E:to learn
答案: C
(4)、
A:live
B:little
C:parents
D:his
E:to learn
答案: E
(5)、
A:live
B:little
C:parents
D:his
E:to learn
答案: B
2012年秋季大学英语三第四次作业
一、交际英语 (每题3分,共30分)
1. — Would you like another slice of Christmas cake?
— ___________. I’m full.
A. Yes, please.
B. No more, thanks.
C. Why not?
D. Nothing more.
答案: B
2、- Let me introduce myself. I'm steward.
- _________
A:What a pleasure.
B:Pleased to meet you.
C:I don't know.
D:Thanks a lot.
答案: B
3、-_______?
-He's a tall man with short hair.
A:How is he
B:What does he like
C:What is he
D:What does he look like
答案: D
4、—Would you like the baked potato with butter or sour cream or both?
— _______________, so only butter.
A. That sounds good
B. I like sour cream
C. Sorry, I’m on diet
D. I don’t care
答案:C
5、- Haven't seen you for ages! What are you busy with now?
- _____________
A:I hate the weather here.
B:My hair is getting a bit longer.
C:Yeah, thanks for coming.
D:I am working part time in a bookshop, you know.
答案: D
6、-Will you be free tomorrow morning?
-___________.
A:No, I'll be busy
B:What is the matter?
C:I'm sorry I won't be free then
D:No, I'll have no time
答案: C
7、― Excuse me, I'm afraid you've overcharged me.
― ________________
A:Oh, really?
B:That's all right.
C:That's fine.
D:You're welcome.
答案: A
8、— Are you ready to order, sir?
— _____________________.
A. I’m not sure.
B. Sorry, not yet.
C. I’d rather order it now.
D. No, I can’t.
答案:B
9、-Morning, sir.______
-I've learnt that silk is famous here. Can I get some?
A:Can you help me?
B:What's the matter with you?
C:Can you give me a hand?
D:Anything I can do for you?
答案: D
10、-Hello! Can I get a seat on the 8 pm flight to Detroit?
-_________.
A:Hello! International Airline
B:You'd better look up the sched
ule first
C:I'm sorry, but it's completely booked
D:I'm afraid you have to change
答案: C
二、阅读理解 (每题2分,共40分)
1、
Chess must be on
中山大学 2012秋
e of the oldest games in the world. An Arab traveller in India in the year 900 wrote that it was played 'long, long ago.' Chess was probably invented in India, and it has been played everywhere from Japan to Europe since 1400. The name 'chess' is interesting. When one player is attacking the other's king, he says in English, 'check'. When the king has been caught and cannot move anywhere, he says 'check mate'. These words come from Persian 'Shah mat' means 'the king is dead'. That is when the game is over, and one player has won.
Such an old game changes very slowly. The rules have not always been the same as they are now. For example, at one time the queen could only move one square at a time. Now she is the strongest piece on the board. It would be interesting to know why this has happened. Chess takes time and thought, but it is a game for all kinds of people. You don't have to be a champion in order to enjoy it. It is not always played by two people sitting at the same table. The first time the Americans beat the Russians was in a match played by radio. Some of the chess masters are able
…… 此处隐藏:4532字,全部文档内容请下载后查看。喜欢就下载吧 ……
相关推荐:
- [专业资料]《蜜蜂之家》教学反思
- [专业资料]过去分词作定语和表语1
- [专业资料]苏州工业园区住房公积金贷款申请表
- [专业资料]保安管理制度及处罚条例细则
- [专业资料]2018年中国工程咨询市场发展现状调研及
- [专业资料]2015年电大本科《学前教育科研方法》期
- [专业资料]数字信号处理实验 matlab版 离散傅里叶
- [专业资料]“十三五”重点项目-虎杖白藜芦醇及功
- [专业资料]2015-2020年中国竹木工艺市场需求及投
- [专业资料]国际贸易理论与实务作业五:理论案例分
- [专业资料]财政部修订发布事业单位会计制度
- [专业资料]BCA蛋白浓度测定试剂盒(增强型)
- [专业资料]工程进度总计划横道图模板(通用版)
- [专业资料]七年级地理同步练习(天气与气候)
- [专业资料]X光安检机介绍火灾自动报警系统的组成
- [专业资料]衢州市人民政府办公室关于印发衢州市区
- [专业资料]经济全球化及其影响[1]
- [专业资料]质粒DNA限制性酶切图谱分析
- [专业资料]国家安全人民防线工作“六项”制度
- [专业资料]劳动力投入计划及保证措施
- 电子账册联网监管培训手册
- 人教版语文七年级上第1课《在山的那边
- 对我区担保行业发展现状的思考与建议
- 平面四边形网格自动生成方法研究
- 2016年党课学习心得体会范文
- 如何设置电脑定时关机
- 全球最美人妖排行榜新鲜出炉
- 社会实践调查报告及问卷
- Visual Basic习题集
- 《鱼我所欲也》课件2
- 浙江省会计从业资格考试试卷
- 全遥控数字音量控制的D 类功率放大器资
- 鞍钢宪法与后福特主义
- 电表的改装与校准实验报告(1)
- 2014年高考理科数学真题解析分类汇编:
- Windows 7 AIK 的使用
- 风电场全场停电事故应急处置方案
- 化工原理选填题题库(下)
- 关于产学研合作教育模式的学习与思考
- 西安先锋公馆项目前期定位报告




