信息系统复习参考7(8)
71) The ________ is special software that routes and manages communications on the network and coordinates networks resources. Answer: network operating system/NOS Diff: 2 Page Ref: 248 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.1
72) A(n) ________ is a device that forwards packets of data through different networks, ensuring that the data gets to the right address. Answer: router Diff: 2 Page Ref: 248 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.1
73) ________ computing is a distributed computing model in which some of the processing power is
located within small, inexpensive client computers. Answer: Client/server Diff: 2 Page Ref: 250 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.3
74) A(n) ________ signal is a discrete, binary waveform that transmits data coded into two discrete states such as 1-bits and 0-bits. Answer: digital Diff: 2 Page Ref: 252 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.2
75) ________ is the manner in which the components of a network are connected. Answer: Topology Diff: 2 Page Ref: 254 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.2
76) ________ is the dominant LAN standard at the physical network level. Answer: Ethernet Diff: 2 Page Ref: 254 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.2
26
Copyright ? 2012 Pearson Education, Inc.
77) A(n) ________ is a commercial organization with a permanent connection to the Internet that sells temporary connections to retail subscribers. Answer: Internet service provider Diff: 2 Page Ref: 257 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.3
78) The backbone networks of the Internet are typically owned by long-distance telephone companies called ________.
Answer: network service providers Diff: 2 Page Ref: 259 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.3
79) A(n) ________ is software for locating and managing stored Web pages. Answer: Web server Diff: 2 Page Ref: 269 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.3
80) A(n) ________ is a box consisting of a radio receiver/transmitter and antennas that links to a wired network, router, or hub. Answer: access point Diff: 2 Page Ref: 277 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.1
81) How does packet switching work?
Answer: Packet switching is a method of slicing digital messages into parcels called packets, sending the packets along different communication paths as they become available, and then reassembling the packets once they arrive at their destinations. Packet switching makes much more efficient use of the communications capacity of a network than did circuit-switching. In packet-switched networks, messages are first broken down into small fixed bundles of data called packets. The packets include information for directing the packet to the right address and for checking transmission errors along with the data. The packets are transmitted over various communications channels using routers, each packet traveling independently. Packets of data originating at one source will be routed through many different paths and networks before being reassembled into the original message when they reach their destinations. Diff: 2 Page Ref: 250 AACSB: Analytic Skills
CASE: Analysis in terms of summarize Objective: 7.1
27
Copyright ? 2012 Pearson Education, Inc.
82) Identify the layers of the Department of Defense reference model for TCP/IP, and describe how this model works.
Answer: The application layer enables client application programs to access the other layers and defines the protocols that applications use to exchange data. One of these application protocols is the Hypertext Transfer Protocol (HTTP), which is used to transfer Web page files. The transport layer is responsible for providing the application layer with communication and packet services. This layer includes TCP and other protocols. The Internet layer is responsible for addressing, routing, and packaging data packets called IP datagrams. The Internet Protocol is one of the protocols used in this layer. At the bottom of the reference model, the network interface layer is responsible for placing packets on and receiving them from the network medium, which could be any networking technology. Data sent from one computer to the other passes downward through all four layers, starting with the sending computer’s application layer and passing through the network interface layer. After the data reach the recipient host computer, they travel up the layers and are reassembled into a format the receiving computer can use. If the receiving computer finds a damaged packet, it asks the sending computer to retransmit it. This process is reversed when the receiving computer responds. Diff: 3 Page Ref: 251-252 AACSB: Analytic Skills
CASE: Analysis in terms of summarize Objective: 7.3
83) Describe and explain the idea of \Why or why not?
Answer: Network neutrality describes the current equal access by users to Internet bandwidth, regardless of the services they are using on the Internet. Network neutrality is the idea that Internet service providers must allow customers equal access to content and applications, regardless of the source or nature of the content. Presently, the Internet is indeed neutral: all Internet traffic is treated equally on a first-come, first-serve basis by Internet backbone owners. The Internet is neutral because it was built on phone lines, which are subject to \laws require phone companies to treat all calls and customers equally. For example, someone using the Internet to download large movie files pays the same rate as someone accessing their e-mail. Now telecommunications and cable companies want to be able to charge differentiated prices based on the amount of bandwidth consumed by con …… 此处隐藏:4010字,全部文档内容请下载后查看。喜欢就下载吧 ……
相关推荐:
- [学前教育]MC9S12XS256RMV1 xs128芯片手册4
- [学前教育]安东尼语录经典语录
- [学前教育]e级gps控制测量技术设计书
- [学前教育]苏教版2022-2022学年八年级下学期期末
- [学前教育]装修公司推广 营销
- [学前教育]家政服务合同(完整版)
- [学前教育]湖北省2016届高三联考语文试题
- [学前教育]爱立信无涯学习系统LTE题库1-LTE基础知
- [学前教育]揭秘大众柴油车作弊软件原理
- [学前教育]人才流失原因及对策分析
- [学前教育]房屋建筑施工工程劳务分包合同
- [学前教育]国际贸易实务试卷A卷09.6
- [学前教育]校园废品回收活动计划方案书范文格
- [学前教育]电大成本会计试题及答案
- [学前教育]大学物理实验 华南理工出版社 绪论答案
- [学前教育]爱丁堡产后抑郁量表
- [学前教育]液压冲击的危害、产生原因与防止方法(
- [学前教育]学生工作总结高一学生期中考试总结_020
- [学前教育]人民医院医疗废物管理规章制度大全
- [学前教育]阳光维生素的巨大抗癌潜能阅读题答案.d
- 马云在云锋基金江苏论坛闭幕式的发言
- 试论小学体育教育中的心理健康教育-教
- 语文A版一年级下册《语文乐园一》教学
- 2021四川大学物理化学考研真题经验参考
- [人教A版]2015-2016学年高中数学 第二
- 终端网点销售返利协议书
- 江苏省2015年眼科学主治医师青光眼考试
- 2017年部编人教版八年级语文上册教案
- 十一中学七年级英语上册Unit7Howmuchar
- 以赛促教的创新性实验教学机制建设实践
- 平凉市崆峒区2015七年级下生物期末试题
- 琶洲(地块五)A、B塔楼1、2#塔吊基础
- 一级医院工作制度与人员岗位职责
- 2018北京西城区高三二模理科数学试题及
- 炒股密码线技术 - 图文
- 职高学生生涯发展辅导教案
- 语文人教版四年级上册8 世界地图引出的
- 最新最新人教版二年级上册全册数学教案
- 2017高考英语全国2卷精彩试题(有问题
- 普通心理学笔记




