信息系统复习参考7
Management Information Systems, 12e (Laudon)
Chapter 7 Telecommunications, the Internet, and Wireless Technology
1) Telephone networks are fundamentally different from computer networks. Answer: TRUE Diff: 2 Page Ref: 247 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.1
2) Increasingly, voice, video, and data communications are all based on Internet technology. Answer: TRUE Diff: 1 Page Ref: 247 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.1
3) To create a computer network, you must have at least two computers. Answer: TRUE Diff: 2 Page Ref: 247 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.1
4) An NOS must reside on a dedicated server computer in order to manage a network. Answer: FALSE Diff: 2 Page Ref: 248 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.1
5) A hub is a networking device that connects network components and is used to filter and forward data to specified destinations on the network. Answer: FALSE Diff: 2 Page Ref: 248 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.1
6) In a client/server network, a network server provides every connected client with an address so it can be found by others on the network. Answer: TRUE Diff: 2 Page Ref: 2350 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.1
1
Copyright ? 2012 Pearson Education, Inc.
7) Central large mainframe computing has largely replaced client/server computing. Answer: FALSE Diff: 2 Page Ref: 250 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.1
8) Circuit switching makes much more efficient use of the communications capacity of a network than does packet switching. Answer: FALSE Diff: 1 Page Ref: 250 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.1
9) A protocol is a standard set of rules and procedures for the control of communications in a network.
Answer: TRUE Diff: 1 Page Ref: 251 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.1
10) Two computers using TCP/IP can communicate even if they are based on different hardware and software platforms. Answer: TRUE Diff: 1 Page Ref: 252 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.1
11) In a ring topology, one station transmits signals, which travel in both directions along a single transmission segment. Answer: FALSE Diff: 3 Page Ref: 254 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.2
12) Coaxial cable is similar to that used for cable television and consists of thickly insulated copper wire. Answer: TRUE Diff: 1 Page Ref: 255 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.2
2
Copyright ? 2012 Pearson Education, Inc.
13) Fiber-optic cable is more expensive and harder to install than wire media. Answer: TRUE Diff: 2 Page Ref: 255 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.2
14) The number of cycles per second that can be sent through any telecommunications medium is measured in kilobytes. Answer: FALSE Diff: 2 Page Ref: 257 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.2
15) The Domain Name System (DNS) converts IP addresses to domain names. Answer: TRUE Diff: 3 Page Ref: 258 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.3
16) VoIP technology delivers video information in digital form using packet switching. Answer: TRUE Diff: 1 Page Ref: 264 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.3
17) Web 3.0 is a collaborative effort to add a layer of meaning to the existing Web in order to reduce the amount of human involvement in searching for and processing Web information. Answer: TRUE Diff: 2 Page Ref: 275 AACSB: Reflective Thinking CASE: Comprehension Objective: 7.3
18) Wi-Fi enables users to freely roam from one hotspot to another even if the next hotspot is using different Wi-Fi network services. Answer: FALSE Diff: 3 Page Ref: 278 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.4
3
Copyright ? 2012 Pearson Education, Inc.
19) WiMax has a wireless access range of up to 31 miles. Answer: TRUE Diff: 3 Page Ref: 279 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.4
20) RFID has been exceptionally popular from the technology's inception because of its low implementation costs. Answer: FALSE Diff: 2 Page Ref: 280 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.5
21) The device that acts as a connection point between computers and can filter and forward data to a specified destination is called a(n) A) hub. B) switch. C) router. D) NIC. Answer: B Diff: 1 Page Ref: 248 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.1
22) The Internet is based on which three key technologies? 互联网是基于哪三关键技术? A) tcp/ip、HTML 和 HTTP B) tcp/ip、HTTP 和分组交换
C) 客户端/服务器计算、分组交换和通信标准的开发, 用于连接网络和计算机 D) 客户端/服务器计算、数据包交换和 HTTP A) TCP/IP, HTML, and HTTP
B) TCP/IP, HTTP, and packet switching
C) client/server computing, packet switching, and the development of communications standards for linking networks and computers
D) client/server computing, packet switching, and HTTP Answer: C Diff: 2 Page Ref: 258 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.3
4
Copyright ? 2012 Pearson Education, Inc.
23) The method of slicing digital messages into parcels, transmitting them along different communication paths, and reassembling them at their destinations is called A) multiplexing. B) packet switching. C) packet routing. D) ATM.
将数字信息切片成包裹的方法, 沿不同的通信路径传输它们, 并在其目的地重新组装它们, 称为
A) 多路复用。 B) 分组交换。 C) 数据包路由。 D) ATM 机。 Answer: B Diff: 1 Page Ref: 250 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.3
24) The telephone system is an example of a _ circuit-switched _ network. A) peer-to-peer …… 此处隐藏:4086字,全部文档内容请下载后查看。喜欢就下载吧 ……
相关推荐:
- [学前教育]MC9S12XS256RMV1 xs128芯片手册4
- [学前教育]安东尼语录经典语录
- [学前教育]e级gps控制测量技术设计书
- [学前教育]苏教版2022-2022学年八年级下学期期末
- [学前教育]装修公司推广 营销
- [学前教育]家政服务合同(完整版)
- [学前教育]湖北省2016届高三联考语文试题
- [学前教育]爱立信无涯学习系统LTE题库1-LTE基础知
- [学前教育]揭秘大众柴油车作弊软件原理
- [学前教育]人才流失原因及对策分析
- [学前教育]房屋建筑施工工程劳务分包合同
- [学前教育]国际贸易实务试卷A卷09.6
- [学前教育]校园废品回收活动计划方案书范文格
- [学前教育]电大成本会计试题及答案
- [学前教育]大学物理实验 华南理工出版社 绪论答案
- [学前教育]爱丁堡产后抑郁量表
- [学前教育]液压冲击的危害、产生原因与防止方法(
- [学前教育]学生工作总结高一学生期中考试总结_020
- [学前教育]人民医院医疗废物管理规章制度大全
- [学前教育]阳光维生素的巨大抗癌潜能阅读题答案.d
- 马云在云锋基金江苏论坛闭幕式的发言
- 试论小学体育教育中的心理健康教育-教
- 语文A版一年级下册《语文乐园一》教学
- 2021四川大学物理化学考研真题经验参考
- [人教A版]2015-2016学年高中数学 第二
- 终端网点销售返利协议书
- 江苏省2015年眼科学主治医师青光眼考试
- 2017年部编人教版八年级语文上册教案
- 十一中学七年级英语上册Unit7Howmuchar
- 以赛促教的创新性实验教学机制建设实践
- 平凉市崆峒区2015七年级下生物期末试题
- 琶洲(地块五)A、B塔楼1、2#塔吊基础
- 一级医院工作制度与人员岗位职责
- 2018北京西城区高三二模理科数学试题及
- 炒股密码线技术 - 图文
- 职高学生生涯发展辅导教案
- 语文人教版四年级上册8 世界地图引出的
- 最新最新人教版二年级上册全册数学教案
- 2017高考英语全国2卷精彩试题(有问题
- 普通心理学笔记




