信息系统复习参考7(7)
B) CDMA's strength is in its international roaming capabilities.
C) CDMA randomly随机 assigns分配 users to a range of frequencies over time. D) GSM was developed by the military during World War II. 下列哪项陈述属实?
A) GSM 是美国的主要数字蜂窝标准。 B) CDMA 的实力在于其国际漫游能力。
C) CDMA 随机分配用户的频率范围内一段时间。 D) GSM 是在二战期间由军方开发的。
Answer: C Diff: 3 Page Ref: 276 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.4
21
Copyright ? 2012 Pearson Education, Inc.
63) Which of the following standards is most appropriate for creating a PAN? 以下哪个标准最适合于创建平底锅?蓝牙 A) WiMax
B) IEEE 802.11b C) WiFi D) Bluetooth Answer: D Diff: 2 Page Ref: 276 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.4
64) Bluetooth can be used to link up to _eight_ devices within a 10-meter area using low-power, radio-based communication. 蓝牙最多可以连接8个用户 A) four B) six C) eight D) ten
Answer: C Diff: 3 Page Ref: 276 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.4
65) The 802.11 set of standards for wireless LANs is known as A) Wi-Fi. B) WiMax. C) Bluetooth. D) RFID. Answer: A Diff: 1 Page Ref: 277 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.4
66) One or more access points positioned on a ceiling, wall, or other strategic spot in a public place to provide maximum wireless coverage for a specific area are referred to as
在公共场所的天花板、墙壁或其他战略地点设置一个或多个接入点, 以便为特定区域提供最大的无线覆盖范围, 称为
A) touch points.
B) hotspots.热点 wlan-wifi C) hot points. D) wireless hubs. Answer: B Diff: 2 Page Ref: 278
22
Copyright ? 2012 Pearson Education, Inc.
AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.4
23
Copyright ? 2012 Pearson Education, Inc.
67) The next evolution in wireless communication is 下一代的无线通讯 A) 3G networks. B) 2.5G networks. C) WiMax. D) RFID.
无线通信的下一个发展趋势是 A) 3G 网络。 B) 2.5G 网络。 C) WiMax。 D) RFID。
Answer: C Diff: 2 Page Ref: 276 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.4
68) The WiMax standard can transmit up to a distance of approximately A) 30 meters. B) 500 meters.
C) 30 miles. 30英里 D) 5 miles. Answer: C Diff: 3 Page Ref: 279 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.4
69) Passive RFID tags 无源 RFID 标签
B) 有好几英尺的范围。
A) have their own power source. B) have a range of several feet.
C) enable data to be rewritten and modified.
D) are used in automated toll-collection systems. Answer: B Diff: 2 Page Ref: 280 AACSB: Use of IT CASE: Comprehension Objective: 7.5
射频识别,RFID(Radio Frequency Identification)技术,又称无线射频识别,是一种通信技术,可通过无线电讯号识别特定目标并读写相关数据,
24
Copyright ? 2012 Pearson Education, Inc.
70) Which of the following would you be most likely to use RFID technology for? 您最有可能使用 RFID 技术的是下列哪一种? A) 跟踪库存
A) tracking inventory B) enabling CRM systems C) lowering network costs
D) enabling client communication Answer: A Diff: 2 Page Ref: 279-280 AACSB: Analytic Skills CASE: Comprehension Objective: 7.5
25
Copyright ? 2012 Pearson Education, Inc.
…… 此处隐藏:878字,全部文档内容请下载后查看。喜欢就下载吧 ……相关推荐:
- [学前教育]MC9S12XS256RMV1 xs128芯片手册4
- [学前教育]安东尼语录经典语录
- [学前教育]e级gps控制测量技术设计书
- [学前教育]苏教版2022-2022学年八年级下学期期末
- [学前教育]装修公司推广 营销
- [学前教育]家政服务合同(完整版)
- [学前教育]湖北省2016届高三联考语文试题
- [学前教育]爱立信无涯学习系统LTE题库1-LTE基础知
- [学前教育]揭秘大众柴油车作弊软件原理
- [学前教育]人才流失原因及对策分析
- [学前教育]房屋建筑施工工程劳务分包合同
- [学前教育]国际贸易实务试卷A卷09.6
- [学前教育]校园废品回收活动计划方案书范文格
- [学前教育]电大成本会计试题及答案
- [学前教育]大学物理实验 华南理工出版社 绪论答案
- [学前教育]爱丁堡产后抑郁量表
- [学前教育]液压冲击的危害、产生原因与防止方法(
- [学前教育]学生工作总结高一学生期中考试总结_020
- [学前教育]人民医院医疗废物管理规章制度大全
- [学前教育]阳光维生素的巨大抗癌潜能阅读题答案.d
- 马云在云锋基金江苏论坛闭幕式的发言
- 试论小学体育教育中的心理健康教育-教
- 语文A版一年级下册《语文乐园一》教学
- 2021四川大学物理化学考研真题经验参考
- [人教A版]2015-2016学年高中数学 第二
- 终端网点销售返利协议书
- 江苏省2015年眼科学主治医师青光眼考试
- 2017年部编人教版八年级语文上册教案
- 十一中学七年级英语上册Unit7Howmuchar
- 以赛促教的创新性实验教学机制建设实践
- 平凉市崆峒区2015七年级下生物期末试题
- 琶洲(地块五)A、B塔楼1、2#塔吊基础
- 一级医院工作制度与人员岗位职责
- 2018北京西城区高三二模理科数学试题及
- 炒股密码线技术 - 图文
- 职高学生生涯发展辅导教案
- 语文人教版四年级上册8 世界地图引出的
- 最新最新人教版二年级上册全册数学教案
- 2017高考英语全国2卷精彩试题(有问题
- 普通心理学笔记




