2012年职称英语卫生类B级考试真题(附答案)
2012年职称英语卫生类B级考试真题(附答案)
一、词汇选项:
1.AllthewallsinthebuildinghadthesameA.size
B.function
C.color
D.arrangment
答案:D
2.Thestormcauseddamage.
A.physical
B.accidental
C.serious
D.enviromental
答案:C
3.Thewallsaremadeofconcretblocks.
A.big
B.empty
C.long
D.new
答案:B
4.Ouraimwastothehealthserviceandwesucceeded.
A.offer
B.provide
C.modernize
D.fund
答案:C
5.DowehavetowearthesenameA.lists
B.forms
bles
D.codes
答案:C
6.Joecametothewindowasthecrowd”Joe,Joe,Joe”
A.repeated
B.jumped
C.maintained
D.approached
答案:A
7.Hemanyyoungpeopletotakeupsports.
A.encouraged
B.allowed
C.called
D.advised
答案:A
8.Thecitycenterwasbythebomb.
A.covered
B.reduced
C.destroyed
D.moved
答案:C
9.Mostbabycanawiderangeoffoodeasily.
A.bring
B.digest
C.keep
D.serve
答案:B
10.AlargcrowdtheAmericanembassy.
A.watched
B.shouted
C.gathered
D.walked
答案:C
11.Theweatherwasandclearandyoucouldseethemountainsfiftymilesaway.
A.fresh
B.hot
C.heavy
D.windy
答案:A
12.Whatmeiswhyhisbooksaresopopular.
A.shocks
B.influences
C.confuses
D.concerns
答案:C
13.Ithink$7adrinkisabitdon’tyou?
A.tight
B.low
C.cheap
D.high
答案:D
14.Thehefeltforhisfellowstudentswasobvious.
A.need
B.hate
C.love
D.pity
答案:D
15.Hercommentsaboutmenareridiculous.
A.slightly
B.partly
C.faintly
pletely
答案:D
二、阅读判断
16.Virusescanonlyliveinsidepeopleoranimals.
答案:B
17.Allbacteriacauseillnesses.
答案:B
18.Washingyourskincanpreventsomeillnesses.
答案:A
19.Germscanenterthebodythroughtheeyes.
答案:A
20.Theheartcontainsthebody'sstrongestmuscle.
答案:C
21.Aftertheykillgerms,antibodiesstayinthebody.
答案:A
22.Vaccinescanmakeyousick.
答案:B
三:概括大意和完成句子:
23题答案:B
24题答案:A
25题答案:F
26题答案:D
A.TheRelapsingFormofMS
B.TheDefinitionofMS
C.TheCauseofMS
D.TheDevelopmentofMS
E.TheTreatmentofMS
F.ThePrimaryProgressiveFormofMS
27.MSaffectstheyoungadultsofnervecellsbetweenthebodyand______.
答案:B
28.AnMSpatientcanfeelfineforyearswithoutbeingaffectedmuchbythe______.
答案:C
29.10-15%ofMSpatientsarediagnosedashaving_______.
答案:E
30.Youngadultsmighthaveahigherchanceofdevelopingthediseasethan_______.
答案:A
A.theelderlypeople.
B.thebrain.
C.relativesofMSpatients
D.lifeexpectancy
E.thedisease
F.theprogressiveform
四、阅读理解
第一篇:
NewAttemptstoEradicateAIDSVirus
Ahigh-profileattempttoeradicatetheAIDSvirusinafewpatientscontinuestoshow
promise.
Butresearcherswon’tknowforayearormorewhetheritwillwork,scientistDavidHotoldjournalistshereWednesdayfortheFourthConferenceinVirusesandInfections.
“Thisisastudythat’sinprogress,”saysHo,headoftheAaronDiamondAIDSResearchCenter,NewYork.
Thestudyinvolves20peoplewhostartedcombinationsofanti-HIVdrugsveryearlyinthecourseofthedisease,within90daysoftheirinfections.They’vebeentreatedforupto18months.Fourothershavedroppedoutbecauseofsideeffectsorproblemscomplyingwiththeexactingdrugsystem.
ThedrugshaveknockedtheAIDSvirusdowntoundetectablelevelsinthebloodofall
remainingpatients.And,inthelatestdevelopment,scientistshavenowtestedlymphnodesandsemenfromafewpatientsandfoundnovirusreproducingthere,Hosays.“Bearinmindthatundetectabledoesnotequalabsent,”Hosays.
Hohascalculatedthatthedrugsshouldbeabletowipeoutremainingviruses–atleastfromknownreservoirsthroughoutthebody–intwotothreeyears.Buttheonlywaytoprove
eradicationwouldbetostopthedrugsandseeiftheviruscomesback.OnWednesday,Hosaidhewouldn’taskanypatienttoconsiderthatstepbefore2(1/2)yearsoftreatment.
Andheemphasizedthatheisnoturgingwidespreadadoptionofsuchearly,aggressive
treatmentoutsideoftrials.Nooneknowsthelong-termrisks.
Butotherscientistsarelookingatsimilarexperiments.Afederallyfundedstudywillput300patientsontriple-drugtreatmentsandthenseeifsomerespondingwellaftersixmonthscancontinuetosuppressthevirusonjustoneortwodrugs,saysresearcherDouglasRichmanoftheUniversityofCalifornia,SanDiego.Somepatientsinthatstudyalsomaybeofferedthechancetostoptherapyafter18monthsormore,hesays.
31.Accordingtothepassage,theattempttoeradicatetheAIDSvirus
A.hasn’tbeenmadeseriously
B.isappreciatedbyCaliforniaUniversity
C.continuestoshowpromise
D.willbesuccessfulintwoandahalfyears
答案:C
32.WhichisNOTtrueaboutHo’sstudy?
A.20patientswereinvolvedinthestudy
B.Thepatientshaveusedseveralanti-HIVdrugs
C.16patientswithdrewfromtheexperiment
D.Thepatientshavebeentreatedforupto18months
答案:C
33.Thewords“Bearinmindundetectabledoesnotequalabsent”byHo’smeans
A.AIDSviruscanbeundetectableintheblood.
B.AIDSvirusisundetectableintheblood.
C.NoAIDSviruscanbedetectedintheblood.
D.NovirusfoundinthebloodmeansnoAIDS.
答案:A
34.Weprovethatthedrugshavewipedouttheremainingvirusesby
ingupallthedrugsatonce.
B.waitingforthevirustodieslowly.
C.askingthepatients’feelingaboutthedisease.
D.stoppingthedrugstoseeiftheviruscomesback.
答案:D
35.Otherscientistsarelookingatexperimentsthataresimilarinthattheyare
A.thewaysthepatientsaretreated
B.thesizeoftheexperiment
C.thecostoftheexperiment
D.thetimetheexperimenttakes
答案:D
第二篇:
GrossNational …… 此处隐藏:5013字,全部文档内容请下载后查看。喜欢就下载吧 ……
相关推荐:
- [资格考试]石油钻采专业设备项目可行性研究报告编
- [资格考试]2012-2013学年度第二学期麻风病防治知
- [资格考试]道路勘测设计 绪论
- [资格考试]控烟戒烟知识培训资料
- [资格考试]建设工程安全生产管理(三类人员安全员
- [资格考试]photoshop制作茶叶包装盒步骤平面效果
- [资格考试]授课进度计划表封面(09-10下施工)
- [资格考试]麦肯锡卓越工作方法读后感
- [资格考试]2007年广西区农村信用社招聘考试试题
- [资格考试]软件实施工程师笔试题
- [资格考试]2014年初三数学复习专练第一章 数与式(
- [资格考试]中国糯玉米汁饮料市场发展概况及投资战
- [资格考试]塑钢门窗安装((专项方案)15)
- [资格考试]初中数学答题卡模板2
- [资格考试]2015-2020年中国效率手册行业市场调查
- [资格考试]华北电力大学学习实践活动领导小组办公
- [资格考试]溃疡性结肠炎研究的新进展
- [资格考试]人教版高中语文1—5册(必修)背诵篇目名
- [资格考试]ISO9001-2018质量管理体系最新版标准
- [资格考试]论文之希尔顿酒店集团进入中国的战略研
- 全国中小学生转学申请表
- 《奇迹暖暖》17-支2文学少女小满(9)公
- 2019-2020学年八年级地理下册 第六章
- 2005年高考试题——英语(天津卷)
- 无纺布耐磨测试方法及标准
- 建筑工程施工劳动力安排计划
- (目录)中国中央空调行业市场深度调研分
- 中国期货价格期限结构模型实证分析
- AutoCAD 2016基础教程第2章 AutoCAD基
- 2014-2015学年西城初三期末数学试题及
- 机械加工工艺基础(完整版)
- 归因理论在管理中的应用[1]0
- 突破瓶颈 实现医院可持续发展
- 2014年南京师范大学商学院决策学招生目
- 现浇箱梁支架预压报告
- Excel_2010函数图表入门与实战
- 人教版新课标初中数学 13.1 轴对称 (
- Visual Basic 6.0程序设计教程电子教案
- 2010北京助理工程师考试复习《建筑施工
- 国外5大医疗互联网模式分析




