高中外研版英语选修七同步检测:Module 5 Ethnic Culture5-2含答
03 课后演练提能
[夯实·基础知识]
Ⅰ.用所给动词的正确形式或适当的介词填空
1. Briggs will take ______as general manager when Mitchell retires.
答案:over
2. Mother always complains that children wear ______ their shoes very quickly.
答案:out
3. My uncle hasn't been able to quit smoking, but at least he has cut ______.
答案:down
4. Team leaders must ensure that all members get ______ their natural desire to avoid the embarrassment associated with making mistakes.
答案:over
5. ________ by the growing interest in nature, more and more people enjoy outdoor sports.(influence)
答案:Influenced
6. ________ the secret of his success, he owed it to his wife and children.
答案:Asked
7. ________ by the advances in technology, many farmers have set up wind farms on their land.(encourage)
答案:Encouraged
8. ________ not to miss the flight at 15:20, the manager set out for the airport in a hurry.(remind)
高中英语
答案:Reminded
9. It shames me to say it, but I told a lie when ______ at the meeting by my boss.(question)
答案:questioned
10. ________ by some students, the teacher came into the classroom. (Follow)
答案:Followed
Ⅱ. 完成句子
1. ________________________,the little girl didn't dare to sleep in her room.
受到夜晚响声的惊吓,小女孩晚上不敢在她房间里睡觉。
答案:Frightened by the noise in the night
2. ______________________,the monitor said it was his duty.
当被问及为什么做这件事情时,班长说那是他的义务。
答案:When asked why he did it
3. __________________,the accident could have been avoided.
要是多加注意,这起交通事故就能避免。
答案:Given more attention
4. She sat there watching TV, ______________.
她坐在那看电视,感动得热泪盈眶。
答案:moved to tears
5. __________________________,he didn't turn up at the meeting.
别人等了他一个多小时,他还是没有到会。
答案:Waited by others for over an hour
高中英语
6. Most of the students ____________________came from our school.
应邀参加游园会的大部分学生来自于我们学校。
答案:invited to the garden party
7. The thief sat at the corner,__________________.
小偷坐在角落,双手反绑在后。
答案:his hands tied behind his back
8. She soon ____________________ us.
她很快赶上了我们。(动词+副词+介词)
答案:caught up with
9. ______________________ my baby while I'm out.
我不在家时,请照顾一下小孩。(动词+名词+介词)
答案:Keep an eye on
10. He ____________________ driving racing cars.
他是个驾驶赛车的能手。(be+形容词+介词)
答案:is expert at
Ⅲ. 单句改错
1. The boy rushed into the room, his right hand held a book and his face covered with sweat.
答案:held→holding
2. Some of the people inviting to the party can't come.
答案:inviting→invited
3. As soon as she entered the room, the girl caught sight of the flowers buying by her mother.
高中英语
答案:buying→bought
4. The boy sat there, his right hand being raised.
答案:being raised→raised
5. More time to be given, we could have done it better.
答案:to be given→given
[提升·实战能力]
Ⅳ. 阅读理解
A
A young man would graduate from P1college. For many months he had admired W1a beautiful sports car in a dealer's showroom. Knowing his father would well afford it, he told him that was all he wanted.
As graduation W2day was near, the young man w aited for P2 the signs that his father had bought the car. Finally, on the morning of his graduation, his father called him into his study. His father told him how proud he was to have such a good son, and told him how much he loved him. He handed his son a gift box. Curious, but some w hat W3disappointed, the young man opened the box and found a new Bible. Angry, he shouted to P3his father, “With all your money, you give me a Bible?” and stormed_out_of_the_ house,_leaving the Bible.
Many years passed and the young man w as very successful in P4 business. He had a beautiful house and a wonderful family. Ha v ing realized his father w as v ery old,he thought perhaps he should v isit him. He had not seen him since the graduation day. Before he could
高中英语
make arrangements, he received a telegram telling him his father had passed away and willed all of his possessions W4to his son. He needed to go home immediately and take care of the things.
When he arrived at his father's house, sudden sadness and regret filled his heart. He began to search through his father's important papers and saw the still new Bible. With tears he opened the Bible and began to turn the pages. As he did it, a car key dropped from the back of the Bible. It had a tag with the dealer's name, the same dealer who had the sports car he had admired. On the tag were the words:Paid in Full and the date of his graduation.
本文讲述的是一个令人心酸的故事。儿子想让父亲在毕业那天买一辆汽车给自己。到了毕业那天,父亲给了儿子一本圣经。圣经里就有新车的钥匙,可是当时儿子并没有打开圣经,而是误会了父亲,以为父亲不舍得给自己买车。所以一怒之下,离开了家。等多年之后,儿子知道了事情的真相,但一切都晚了……
1. On the graduation day, the young man hoped________.
A. his father would come for it
B. his father would bought him a car
C. his father would be rich enough
D. his father would bought him a key
答案:B细节理解题。从第一段和第二段可知,这个年轻人想让父亲在毕业那天买一辆汽车给自己。故B项为正确答案。
2. “Stormed out of the house” in the second paragraph means ________.
A. there was a storm outside of the house
B. there was a storm in the young man' s mind
C. left the house impolitely with much anger
D. a strong storm passed through …… 此处隐藏:9395字,全部文档内容请下载后查看。喜欢就下载吧 ……
相关推荐:
- [初中教育]婚姻家庭法学教学教案
- [初中教育]浅谈小学语文教学中的创新教育
- [初中教育]中华人民共和国侵权责任法2009
- [初中教育]2016-2022年中国薄膜太阳能电池行业发
- [初中教育]多级轻型井点降水的应用
- [初中教育]外语教学法流派介绍和简评
- [初中教育]实验一、典型环节及其阶跃响应
- [初中教育]内蒙古2012-2013学年度国家奖学金获奖
- [初中教育]移动通信营销渠道管理探讨
- [初中教育]初三化学第一学期第一第二章基础知识点
- [初中教育]一天的食物教学设计
- [初中教育]光导照明系统的基本结构及工作原理
- [初中教育]长春市十一高、东北师范大学附属中学、
- [初中教育]“十三五”规划重点-配重式装卸车项目
- [初中教育]领导方法和领导艺术
- [初中教育]第三章 植物病虫草鼠害诊断与防治基
- [初中教育]2019届九年级语文上册 第二单元 6纪念
- [初中教育]甲级单位编制水豆腐项目可行性报告(立
- [初中教育]Ch8-1补充 09101数据库系统原理及应用-
- [初中教育]2017-2023年中国吊装设备行业市场分析
- 制作毕业纪念册需要哪些材料
- 2015-2016学年高二化学苏教版选修4课件
- 哈佛管理导师-创建商业案例
- 职场交际中的谈吐礼仪知识与职场会议接
- 中国糕点及面包行业发展现状与竞争战略
- 沂河“12·7”洪水茶山拦河坝
- 管道水流量计算公式
- 4-2发电机火灾事故处置方案
- 数字信号处理实验五
- 2009年经济师(中级)金融专业知识全真试
- 历史街区保护规划--04历史文化遗产保护
- 宁夏回族自治区中小学职称评价标准
- 评先评优测评表
- 圆的切线证明及线段长求解在在中考中的
- 【解析版】2015年江苏省南京外国语学校
- 人教版八年级上册科学第一章习题精华
- 责任心与执行力
- SA8000社会责任管理体系标准培训
- IgA肾病的饮食应注意
- 杭州市建设工程文件归档整理方案(试行)




