2018 年同等学力英语真题及答案
2018 年同等学力英语真题及答案
一卷部分
Paper One (100 minutes)
Part I Oral Communication (10 points) Section A
Directions: In this section there are two incomplete dialogues and each dialogue has three blanks and three choices A, B and C, taken from the dialogue. Fill in each of the blanks with one of the choices to complete the dialogue and mark your answer on the Answer sheet.
Dialogue One
How about you?
Wanna join us?
It’s a long weekend.
Tina: I’m so glad the weekend’s finally here.
Lewis: Me too. Imagine! 1 c We’ve got three days in a row.
Tina: So, where’re you going?
Lewis:I don't have any plan yet. I’ll just play it by ear.2 A
Tina: We’re going to go hiking and camping in the mountains.
Lewis: That sounds exciting!
Tina: 3.B
Lewis: Hm, let me think about it. I’ll let you know later.
Dialogue Two
And I’d like the cheapest flight available.
What is your destination?
And when will you be returning?
Travel Agent: Freedom Travel. How can I help you?
Caller: Yes, I’d like to make a flight reservation for the twenty-third of this month.
Travel Agent: Okay. 4 B .
Caller: Well. I’m flying to Helsinki, Finland.
Travel Agent: Okay. Let me check what flights are available. 5 C
Caller: Uh, well, I’d like to catch a return flight on the twenty-ninth. 6A
Travel Agent: Okay. Let me see. Um, that’s flight 1070 from Salt Lake City to New York, Kennedy Airport, transferring to flight 90from Kennedy to Helsinki. It’s only $980.
Caller: Alright, let’s go with that.
Section B
Directions: In this section there is one incomplete interview which has four blanks and four choices A, B, C and D, taken from the interview. Fill in each of the blanks with one of the choices to complete the interview and mark your answer on the Answer sheet.
I think the big difference is,
What have you done to make this yours?
how they look in the Oval Office.
you don’t need so much heart.
On Donald Trump’s 100th day as U.S. president,he spoke with “Face the Nation”host and Chief Washington Correspondent John Dickerson.
Dickerson: What’s the difference between negotiating in Washington versus negotiating in business?
Trump: Well, 7 A for what we’re doing here, Washington, you really need heart, because you're talking about a lot of people. Whereas business, 8DYou want to make a good deal. Dickerson: Every president makes the Oval Office theirs. 9B
Trump: Well, a lot of things. We had these incredible flags including the American flags. The Coast Guard flag over here. And I said,“Well, let’s see 10 C So the flags were up. The picture of Thomas Jefferson I put up. The picture of Andrew Jackson I put up because they said his campaign and my campaign tended to mirror each other. So we did a lot of—actually we did a lot of work. It’s--it s a much different—look than it was previously.
Part II Vocabulary (10 points)
Directions: In this part there are ten sentences, each with one word or phrase underlined. Choose the one from the four choices marked A, B, C and D that best keeps the meaning of the sentence. Mark your answer on the Answer Sheet.
11. According to the minister, measures are being taken to introduce more persity into the education system.
答案:D
A. difference
B. adversity
C. unity
D. variety
12. He would once in a while lose his temper when he found himself involved in an argument.
答案:C
A. rarely B .often C. occasionally D. seldom
13. Intuition is something that cannot be proven, but many people believe in it and use it for decision making.
答案:A
A. Instinct
B. Intelligence
C. Rationality
D. Experience
14.Aglobal company must be sensitive to the cultures and customs of the countries where it operates.
答案:D
A. patient
B. generous
C. emotional
D. responsive
15. At last John Smith stepped down as the company's CEO and returned to his roots in software research.
答案:B
retired B. resigned C. revived D. reacted
16. Immersed in their experiment, they had no idea what happened just outside their lab.
答案:C
A. Concentrated
B. Addicted
C. Absorbed
D. Committed
17. Last month the government initiated a public debate on the future direction of the sport policy.
答案:D
A. transmitted
B. followed
C. promoted
D. launched
18. My beard started to grow, and I unwillingly complied with the order to shave it off.
答案:D
A. considered
B. questioned
C. supported
D. observed
19. As the fighting intensified , the chances of any peace deal diminished
答案:A
A. decreased
B. changed
C. disappeared
D. expanded
20. However superficially appealing such an idea might appear, it was irrational and reckless.
答案:B
A. possibly
B. seemingly
C. apparently
D. practically
Part III Reading Comprehension (25 points) Section A
Directions: In this section, there are four passages followed by questions or unfinished statements, each with four suggested answers A, B, C and D. Choose the best answer and mark your answer on the Answer Sheet.
Passage One
Alice Paul Tapper was on a fourth-grade field trip last year when she noticed something that bothered her. The girls were standing in the back of the room, listening politely as the guide spoke. The boys crowded together in the front. They raised their hands to respond to questions, even if they didn't know the answer.
Alice, 10, often doesn’t raise her hand in class, even if she’s pretty sure she knows the answer She’s nervous she’ll get it wr …… 此处隐藏:26898字,全部文档内容请下载后查看。喜欢就下载吧 ……
相关推荐:
- [初中教育]婚姻家庭法学教学教案
- [初中教育]浅谈小学语文教学中的创新教育
- [初中教育]中华人民共和国侵权责任法2009
- [初中教育]2016-2022年中国薄膜太阳能电池行业发
- [初中教育]多级轻型井点降水的应用
- [初中教育]外语教学法流派介绍和简评
- [初中教育]实验一、典型环节及其阶跃响应
- [初中教育]内蒙古2012-2013学年度国家奖学金获奖
- [初中教育]移动通信营销渠道管理探讨
- [初中教育]初三化学第一学期第一第二章基础知识点
- [初中教育]一天的食物教学设计
- [初中教育]光导照明系统的基本结构及工作原理
- [初中教育]长春市十一高、东北师范大学附属中学、
- [初中教育]“十三五”规划重点-配重式装卸车项目
- [初中教育]领导方法和领导艺术
- [初中教育]第三章 植物病虫草鼠害诊断与防治基
- [初中教育]2019届九年级语文上册 第二单元 6纪念
- [初中教育]甲级单位编制水豆腐项目可行性报告(立
- [初中教育]Ch8-1补充 09101数据库系统原理及应用-
- [初中教育]2017-2023年中国吊装设备行业市场分析
- 制作毕业纪念册需要哪些材料
- 2015-2016学年高二化学苏教版选修4课件
- 哈佛管理导师-创建商业案例
- 职场交际中的谈吐礼仪知识与职场会议接
- 中国糕点及面包行业发展现状与竞争战略
- 沂河“12·7”洪水茶山拦河坝
- 管道水流量计算公式
- 4-2发电机火灾事故处置方案
- 数字信号处理实验五
- 2009年经济师(中级)金融专业知识全真试
- 历史街区保护规划--04历史文化遗产保护
- 宁夏回族自治区中小学职称评价标准
- 评先评优测评表
- 圆的切线证明及线段长求解在在中考中的
- 【解析版】2015年江苏省南京外国语学校
- 人教版八年级上册科学第一章习题精华
- 责任心与执行力
- SA8000社会责任管理体系标准培训
- IgA肾病的饮食应注意
- 杭州市建设工程文件归档整理方案(试行)




