大学英语3--期末考试题--阅读题题库急加DA-AN!(5)
who tended to be happy, energetic and easy-going were judged as having a positive emotional style, while those who were often unhappy, tense and hostile had a negative style. The researchers gave them nose drops containing either a cold virus or a particular flu virus. Over the next six days, the volunteers reported on any aches, pains, or sneezing (打喷嚏) they had, while the researchers collected objective data. Cohen and his colleagues found that based on objective measures of nasal woes (鼻部的不适), happy people were less likely to develop a cold.
1. The new study findings in the experiment suggest that _________. A) Having a good disposition is more likely to get ill. B) Being optimistic is more probable to keep healthy. √
C) Having a negative emotion is harmful to the character.
D) Staying positive is more likely to catch cold. 答案:B
2. The phrase “ward off” in Paragraph 2 most probably means “_________”. A) shrug C) keep D) set
B) give in
off away √ aside 答案:C
3. It can be inferred from Dr. Sheldon Cohen’s interpretation that ______________.
A) people with a positive emotion are more likely to interpret their illness objectively.
B) people with a negative emotion are more likely to boost immune function to the virus.
C) people with a negative emotion are more likely to interpret their illness subjectively.
D) people with a positive emotion are more likely to
regard their illness as less serious. √ 答案:D
4. It can be learnt from the passage that the benefits of having a positive emotional style are _____________.
A) to be further studied B) still dubious C) self-evident
D) proven by scientific research √ 答案:D
5. Which of the following would be the best TITLE for the passage? A) A Happy Journey Full of Joy
B) Scientific Evidence of Staying Healthy C) The Secrets of Staying Positive
D) The Health Benefits of Staying Positive √
答案:D
How is it that despite our amazing powers of production there are still hundreds of millions of people all over the earth in continuous want and poverty, and dangerously near the brink of starvation? What are the causes of poverty? Everyone is forced to realize and recognize its existence and no one has yet found a cure for it.
Every thinking man has realized that poverty and starvation are not inevitable in the scheme of things. On the contrary, the fruitful earth yields enough for every one of the human beings inhabiting its surface without the twisted distribution of nature’s generosity (慷慨). This twisting is caused by our crude and ill developed ideas of distribution and the improper ordering of human services. In the first place, these services can be hindered at their source, and among the factors that operate in this direction may be war, crime, lack of healthy supervision, insufficient attention to rising generations, monopolies (垄断) and various private ownerships that limit the usefulness of property, and neglected and wasteful destruction of property.
In the second place, the great cause of poverty is unproductive consumption. Services become unproductive when they are devoted to supplying luxuries or an excessive quantity of necessaries, which may be summed up in a single word: waste. These are the primary causes of poverty; they are responsible for the presence of starvation.
Is there a remedy?
The elimination of waste through perfect production and distribution is a problem that is slowly but surely being solved by the great combinations of capital that have destroyed competition. These monopolies, selfish in the extreme and with no thought beyond profit at any price, are rendering us useful service by teaching us the importance of cooperation and cooperative methods. When these great industrial combinations, these wonderfully smooth running great business machines become the property of all the people and cease to be operated for private gain, a great step will have been taken in the direction of the solution of the starvation problem. When everyone will produce according to his ability and consume according to his needs, then, and not until then will poverty and starvation depart entirely and forever from the minds of men.
6. According to the passage, starvation _____.
A) is due to excessive consumption by human beings
B) is inevitable in whatever condition
C) is owing to the improper distribution of nature’s generosity √
D) is the result of insufficient production 答案:C
7. Which of the following can hinder human services at their source? A) Crime and lack of wealthy supervision.
B) Private ownerships and unproductive consumption. C) War and destruction of property. √
D) Luxuries and an excessive quantity of necessaries.
答案:C
8. Why does unproductive consumption is considered as the great cause of poverty in Paragraph Three?
A) Because people stop producing but only consume. B) Because people who don’t produce are responsible for the presence of starvation.
C) Because people devote too much to luxuries and don’t produce anything.
D) Because people are supplied with excessive quantity
of necessaries and waste a lot. √ 答案:D
9. How to eliminate waste through production and distribution according to the passage?
A) By seeking profit at any price and being selfish. B) By cooperating and making the industrial combinations public property. √
C) By creating more monopolies to make more profits. D) By privatizing business machines and teaching the
importance of cooperation. 答案:B
10. When can the starvation pro …… 此处隐藏:4246字,全部文档内容请下载后查看。喜欢就下载吧 ……
相关推荐:
- [学前教育]MC9S12XS256RMV1 xs128芯片手册4
- [学前教育]安东尼语录经典语录
- [学前教育]e级gps控制测量技术设计书
- [学前教育]苏教版2022-2022学年八年级下学期期末
- [学前教育]装修公司推广 营销
- [学前教育]家政服务合同(完整版)
- [学前教育]湖北省2016届高三联考语文试题
- [学前教育]爱立信无涯学习系统LTE题库1-LTE基础知
- [学前教育]揭秘大众柴油车作弊软件原理
- [学前教育]人才流失原因及对策分析
- [学前教育]房屋建筑施工工程劳务分包合同
- [学前教育]国际贸易实务试卷A卷09.6
- [学前教育]校园废品回收活动计划方案书范文格
- [学前教育]电大成本会计试题及答案
- [学前教育]大学物理实验 华南理工出版社 绪论答案
- [学前教育]爱丁堡产后抑郁量表
- [学前教育]液压冲击的危害、产生原因与防止方法(
- [学前教育]学生工作总结高一学生期中考试总结_020
- [学前教育]人民医院医疗废物管理规章制度大全
- [学前教育]阳光维生素的巨大抗癌潜能阅读题答案.d
- 马云在云锋基金江苏论坛闭幕式的发言
- 试论小学体育教育中的心理健康教育-教
- 语文A版一年级下册《语文乐园一》教学
- 2021四川大学物理化学考研真题经验参考
- [人教A版]2015-2016学年高中数学 第二
- 终端网点销售返利协议书
- 江苏省2015年眼科学主治医师青光眼考试
- 2017年部编人教版八年级语文上册教案
- 十一中学七年级英语上册Unit7Howmuchar
- 以赛促教的创新性实验教学机制建设实践
- 平凉市崆峒区2015七年级下生物期末试题
- 琶洲(地块五)A、B塔楼1、2#塔吊基础
- 一级医院工作制度与人员岗位职责
- 2018北京西城区高三二模理科数学试题及
- 炒股密码线技术 - 图文
- 职高学生生涯发展辅导教案
- 语文人教版四年级上册8 世界地图引出的
- 最新最新人教版二年级上册全册数学教案
- 2017高考英语全国2卷精彩试题(有问题
- 普通心理学笔记




