外研社必修一module 1
Section Ⅰ Introduction, Reading and Vocabulary 基础巩固
Ⅰ.单词拼写
1.Do you like________(都市的) life or country life?
2.The dangerous ________(罪犯) was sent to prison.
3.The wish of fully using the natural __________(资源) will eventually come true.
4.When she was ________(逮捕), the detective found out that the shop assistant was her daughter.
5.Beginners are expected to be familiar with the content of the reading ________(材料)before they come to the class.
6.Buying a secondhand car is a ________(冒险的) business.
7.Please don't ask me to make any________(预测) about tomorrow's meeting.
8.She is deaf,but refuses to let her________(残疾) prevent her from doing what she wants to do.
9.How much do you ________(要价) for mending shoes?
10.________(可替换的) energy research will be an important area of research.
答案
1.urban 2.criminal 3.resources 4.arrested
5.materials 6.risky 7.predictions 8.disability
9.charge 10.Alternative
Ⅱ.短语填空
run out rely on get rid of free of charge find out carry out switch on get stuck use up look like
1.The young man made up his mind to ________his bad habit.
2.The success of this project ____________everyone to make an effort.
3.Many tests have ________on the patient to find out what's wrong with her.
4.—Have you got any milk?
—Sorry, I've ________.
5.Delivery is________ if goods are paid for in advance.
6.The engine stopped because the fuel was________.
7.I wonder what the sea________from that height?
8.What will happen when you________ most of those switches?
9.He had been cheating but it was years before he was________.
10.I________ in a traffic jam. I tried calling your mobile phone,but it was busy.
答案
1.get rid of 2.relies on 3.been carried out 4.run out
5.free of charge http://www.77cn.com.cned up 7.looks like 8.switch on
9.found out 10.got stuck
Ⅲ.用所给词的适当形式填空或在空格处填入语法形式正确的词。
1.With the number of customers________(increase), the owner has to set more chairs and tables in the restaurant.
解析:考查 with 的复合结构。句意:随着顾客人数的增加,店主不得不在餐馆摆放了更多的椅子和桌子。当 with 的复合结构中的
动词表示目前正在发生的动作时,用v.-ing 形式。若其中的动作表示被动或完成,用v.-ed形式;若表示动作发生在将来,用动词不定式。根据句意可知,此处指 increase 这一动作正在发生,故用v.-ing形式。
答案:increasing
2.After questioning the crime suspect(嫌疑人) for five hours,the policemen got ________ they wanted.
解析:句意:对犯罪嫌疑人进行了五个小时的盘问后,警察得到了他们想要的一切。whatever 无论什么,任何事物。
答案:whatever
3.The policeman commanded that the drunk driver ________(get) out of his car.
解析:句意:警察命令那位醉酒的司机下车。command 后面的宾语从句的谓语用(should+)do 的形式。
答案:(should) get
4.On July 21,2012,Beijing was hit by heavy rain, ________(cause) nearly 80 people to lose their lives.
解析:句意:2012年7月21日,北京遭遇大雨袭击,造成近80人死亡。根据句意可知,此处指一种自然而然的结果,所以用v.-ing形式。
答案:causing
5.Parents attach much importance ________ education. They will do their best to give their children that priceless gift.
解析:句意:父母认为教育很重要。他们会尽力给孩子们那个无价之宝。attach importance to...认为 重要。
答案:to
6.I have decided to carry________my plan so no one can prevent me.
解析:考查动词短语。句意:我已经决定执行我的计划,所以没有人能阻止我。carry out 执行。
答案:out
7.The salesman was ________(fire) because he stole the products from the store.
解析:句意:因为从商店偷东西,这个售货员被开除了。 答案:fired
8.We shouldn't rely________ oil and coal because they will give out in the future.
解析:句意:我们不应该依靠石油和煤,因为它们在将来会用完。 答案:on
9.We will have to recycle more waste because natural resources are running________.
解析:句意:我们要回收利用更多的垃圾,因为自然资源会用完。run out (某物)用完。
答案:out
10.Solar and wind energy are clean and free________charge. 解析:句意:太阳能和风能是清洁的免费的能源。free of charge 免费。
答案:of
11.How can we get rid________the smell of paint in our house?It smells terrible.
解析:句意:我们怎样除去我们房间里油漆的味道?太难闻了。get rid of 除掉。
答案:of
12.The criminals ________(arrest) in a hotel the other day were connected with a murder.
解析:句意:几天前在旅馆被逮捕的罪犯和一桩谋杀案有关。此处arrested in a hotel the other day 作定语修饰 criminals。由于 arrest 这一动作发生在过去且与被修饰词之间是被动关系,所以用过去分词。
答案:arrested
13.The huge spaceships will be loaded________waste materials and sent into space.
解析:句意:这些大型的宇宙飞船将被装满垃圾,被发射到太空。be loaded with 装满。
答案:with
14.It's predicted that many jobs that we do today will disappear,but no one knows________sure.
解析:考查固定短语。句意:人们预测目前我们做的很多工作将会消失,但没有人能确切地知道。for sure 肯定地。
答案:for
15.Instead ________using a key, we will open a door________ the flick of a switch in it.
解析:考查固定搭配。instead of 代替;at the flick of a switch一按开关。
答案:of;at
能力提升
Ⅰ.阅读理解
Welcome to your future life!
You get up in the morning and look into the mirror.Your face is
,medical technology is better than
ever.Many people your age could live to be 150,so at 40,you're not
抗衰老的)
treatment.Now,all three of you look the same age!
You say to your shirt,“Turn red.” It changes from blue to red.In 2035,“smart clothes” contain particles(粒子) much smaller than the cells in your body.The particles can be programmed t …… 此处隐藏:7620字,全部文档内容请下载后查看。喜欢就下载吧 ……
相关推荐:
- [文秘资料]班长职务辞职报告
- [文秘资料]完美的辞职报告
- [文秘资料]经典的员工辞职报告
- [文秘资料]医院口腔医生辞职报告
- [文秘资料]总经理辞职报告范文四篇
- [文秘资料]超市职员个人辞职报告
- [文秘资料]村妇联主任的辞职报告
- [文秘资料]辞职报告书格式
- [文秘资料]酒店辞职报告简单范文
- [文秘资料]联通的辞职报告
- [文秘资料]2017最新私企员工辞职报告范文
- [文秘资料]2019年度医院基层党组织书记抓党建述职
- [文秘资料]工作时间长辞职报告
- [文秘资料]辞职报告怎么写出来
- [文秘资料]个人能力原因辞职报告
- [文秘资料]网络工程师辞职报告
- [文秘资料]项目部辞职报告
- [文秘资料]缝纫工辞职报告怎么写
- [文秘资料]XXX州委书记述职报告
- [文秘资料]抓基层党建工作述职报告
- (王虎应老师讲课记录)六爻理象思维
- 八个常见投影机故障排除法
- 质量专业综合知识(中级)第一章质量管理
- 煤矿班组建设实施意见
- 我国快餐业与肯德基经营模式的比较与分
- 汽车保险杠模具标准化模架技术工艺研究
- 汽车二级维护作业团体赛比赛规程
- 装卸搬运工安全操作规程
- 高效的工作方法-刘铁
- 依据《生产安全事故报告和调查处理条例
- 2015专业PS夜景亮化效果图制作教程
- 企业劳动定额定员浅析
- 中枢神经系统医学影像学本科五年制第五
- 长城汽车参观探营第三站:研发试验中心
- 小升初语文专项训练
- 建筑工程质量检测资质分类与等级标准
- 周燕珉-我国养老社区的发展现状与规划
- 《生命里最后的读书会》读后感
- 实验室管理评审报告
- CCNA思科网院教程精华之网络基础知识




